Політика
4 березня 2016
Ляшко повідомив, за яких умов Радикальна партія увійде в нову коаліцію
На думку нардепа, формуванням нової коаліції та Уряду має зайнятися особисто Президент.
news-image

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко  на своїй сторінці у Фейсбуці написав, що наразі ситуація невизначеності щодо майбутнього уряду і парламентської коаліції надзвичайно шкодить Україні, зокрема, через це країна втрачає міжнародну підтримку та фінансових донорів, передає «Є!».

У ситуації, що скалалася, нардеп звернувся до прем'єра Яценюка добровільно подати у відставку, а формуванням нової коаліції та Уряду, на думку Ляшка, має зайнятися особисто Президент Петро Порошенко.

Також Олег Ляшко зазначив, що Радикальна партія увійде в нову коаліцію чи уряд лише за умови врахування певних політичних і економічних вимог.

Серед політичних - відмова від особливого статусу для Донбасу, заборона на продаж земель сільгосппризначення, непідвищення пенсійного віку, скасування оподаткування пенсій. Економічні вимоги - проведення нової економічної політики, зокрема, формування промислової політики, радикальне зниження податків, радикальна зміна грошово-кредитної політики, повернення пільгово режиму оподаткування фермерів, - написав нардеп.
Читайте також: Курс валют на 4 березня