Війна
11 березня 2016
Мати Савченко звернулась до глави держави
Жінка попросила Петра Порошенка обміняти її доньку на російських в'язнів.
news-image

Марія Іванівна Савченко в прямому ефірі Шустер LIVE попросила Президента України Петра Порошенка обміняти її доньку на російських військових, які перебувають в українських тюрмах, повідомляє «Є!».

29 березня мама Надії Савченко святкуватиме 78-річчя. Вона понад усе бажає, щоб цього дня донька була поряд із нею.

"Петро Олексійовичу, будьте добрий, зробіть усе, щоб моя дитина вернулася. Ви можете. Зробіть обмін. Тому що ви - батько, і маєте своїх дітей", - з такими словами звернулась Марія Савченко.

Вона наголосила, що у Берліні її запитували, чому саме Тимошенко опікується долею її доньки. Адже Марія Савченко зізналась, що саме лідерка "Батьківщини" оплачує усі їх подорожі й підтримує родину фінансово. Жінка розповіла іноземним спікерам, що справа у тому, що її донька є народним депутатом від партії Тимошенко у парламенті. На це іноземні співрозмовники наголосили, що саме Порошенко має опікуватися долею українського офіцера Надії Савченко. Оскільки він є головнокомандувачем ЗСУ.

Марія Савченко зауважила: німецьким ЗМІ вона розповіла про розмір своєї пенсії. Іноземні представники були шоковані, як літня жінка може жити на пенсію, яка складає 50 доларів.