Політика
12 квітня 2016
У Раді збирають підписи за депортацію Боровика
З пропозицією позбавлення заступника голови Одеської ОДА громадянства планують звернутися до президента.
news-image

У стінах парламенту розпочато збір підписів з метою позбавити заступника голови Одеської ОДА Сашу Боровика громадянства України, яке він нещодавно отримав. Інформацію повідомляє в Twitter Hromadske.TV, передає «Є!».

На папері викладено пропозиції, які містять наступні вимоги: звільнити Боровика з посади в Одеській ОДА, скасувати рішення про надання йому українського громадянства з  наступною депортацією з країни. Причиною стало те, що чиновник опублікував на своїй сторінці у соцмережі протест проти міської влади «Арт-революція проти лицеМірства», де зображено прапор України у непристойному контексті.

Під відповідною постановою станом на 12 квітня зібрано вже чимало підписів. Більшість підписантів належать до Радикальної партії Олега Ляшка.

Як повідомлялося раніше, заступник голови Одеської ОДА та антикорупціонер Саша Боровик в прямому ефірі Шустер LIVE гостро висловився щодо чинних рейтингів найвпливовіших політичних партій країни, заявивши, що 90% населення країни перебуває зараз в опозиції.