Світ
16 квітня 2016
Мама і тато двійнят влаштували «битву підгузників»(відео)
Кожен з батьків хотів довести, що саме він - більший професіонал в цій нелегкій справі.
news-image

Мама і тато восьмимісячних трійнят підкорили інтернет, виклавши веселе відео «битви підгузників» - жартівливого змагання, в якому кожен з батьків хотів довести, що саме він - більший професіонал в цій нелегкій справі, повідомляє «Є!».

Райан і Дезіре Фортін з Сан-Дієго були одружені 6 років, але, як вони пишуть у своєму блозі, незважаючи на гаряче бажання стати батьками, у них нічого не виходило. Завдяки ЕКО вісім місяців тому у них з'явилися відразу два сини і донька - Сойєр, Джекс і Шарліз. З тих пір Райан і Дезіре не тільки купаються в потрійному щастя, а й придбали багато нових навичок, наприклад, дуже швидко міняти підгузки.

Щоб дізнатися, хто з них чемпіон, мама і тато влаштували змагання - їм потрібно було не тільки якомога швидше змінити підгузник, але і протерти шкіру малюка вологою серветкою, а також надіти на нього боді. І так - три рази поспіль.

Хоча на старті Райан був повністю впевнений у своїй перемозі, все ж великим «профі» виявилася Дезіре: поки тато тільки приступив до «обробці» третього малюка, вона вже переодягнула і перецілувала всіх трьох. З 29 березня відео набрало більше 6,5 тисяч переглядів.