Помолоділа зірка Playboy повернулася в «Рятувальники Малібу»
Модель і актриса Памела Андерсон взяла участь у зйомках ремейка знаменитого серіалу.
news-image

48-річна актриса, модель і захисниця тварин Памела Андерсон приєдналася до зйомок повнометражного фільму «Рятувальники Малібу», який ґрунтується на однойменному серіалі, пише Daily Mail. Нагадаємо, що саме цей телевізійний проект в 90-х приніс Памелі світову популярність, повідомляє «Є!».

Про те, що зірка Playboy повертається в проект, написав актор Дуейн Джонсон, також задіяний у фільмі. На своїй сторінці в Instagram він опублікував свіжий знімок зі знімального майданчика, на якому обіймає Памелу.

«У самому успішному телешоу всіх часів вона представила глядачам Сі Джей Паркер, що стала одним з культових персонажів свого покоління. Радий вітати Памелу! Вона, як завжди, прекрасна! Цей фільм не міг бути знятий без тебе. Ласкова просимо додому! Ми щасливі, що ти з нами », - написав актор.

Шанувальники прийшли в захват від такої новини і від зовнішнього вигляду Памели. На знімку вона виглядає помітно молодшою ​​і підтягнутою, а білосніжний піджак вигідно підкреслює знаменитий бюст моделі. Багато користувачів Мережі навіть припустили, що актриса вдалася до послуг пластичного хірурга і трохи поліпшила себе для зйомок. Як би там не було, виглядає Андерсон і правда чудово.

Нагадаємо, що раніше повідомлялось, що британка Керолін Андерсон, яка настільки була вражена персонажем Памели з серіалу «Рятувальники Малібу», що повністю змінила свою зовнішність заради схожості з актрисою.