Бомж від естради: Лоза рокритикував соліста групи «Ленінград» Сергія Шнурова
Музикант Юрій Лоза назвав соліста групи «Ленінград» Сергія Шнурова бомжем від естради.
news-image

Таку принизливу характеристику Шнуров удостоївся за відеокліп на композицію «В Пітері - пити».

Люди йдуть на концерти Шнура не за музикою і піснями. Це естрадний бомж, а його нібито естетика - порушення заборон. Він створює ілюзію, що намагається переступити межу. Якщо він просто заспіває, люди його не зрозуміють. Але фанати йдуть на концерти подивитися, як він наригає або роздягнеться догола. Там голімий мат, а матом володіють всі, це не може бути твором мистецтва, - сказав Лоза в ефірі «Радіо Балтика».

Зазначимо, що починаючи з 30 квітня кліп «У Пітері - пити» подивилися більше 2 млн разів.

Варто зазначити, що Юрій Лоза раніше заявляв, що не може слухати музику Міка Джаггера та Кіта Річардса, адже 80% матеріалів Led Zeppelin дуже погано зіграно, а Rolling Stones взагалі не вміють гітари настроювати. Співак зізнався, що у юності слухав ці гурти, а зараз не може, бо вони абсолютно непрофесійні. 

Відомий український співак Павло Зібров також прокоментував нашумілі висловлювання свого російського колеги Юрія Лози. В ексклюзивному коментарі «Є!» виконавець зізнався, що розкритиковані автором "Плоту" західні гурти він вважає іконами музики, які чіпати не можна.

Нагадаємо, російська група "Ленінград" останні два роки не проводить концертів в Україні. Шнуров назвав справжню причину, чому "Ленінград" не приїжджає в Україну.