Суддя шоу «МастерШеф» Тетяна Литвинова вийшла заміж (фото)
До вівтаря наречену вів власний син.
news-image

Суддя кулінарного проекту «МастерШеф» на СТБ Тетяна Литвинова вийшла заміж за бізнесмена Ярослава Труханова, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Гостей було небагато, 32 людини. Ми зробили маленьке весілля для найближчих людей. Вони приїхали з Києва, Одеси, Канади, Ізраїлю, Франції. З Орла приїхала мама Ярослава, з Москви - його брат. Приїхав мій син з Америки. Він мене вів до вівтаря. Це найбільше щастя, коли тебе тримає за руку твоя найближча людина, твоя опора по життю... Традиційно наречену до вівтаря веде батько, але мій тато хворіє вже чотири роки, він не ходить, тому не зміг зробити це фізично. І коли мій син вів мене до Ярослава, я вп'ялася нігтем собі в долоню, щоб не розридатися, - розповідає про весілля Тетяна Литвинова.

Весілля було наповнене яскравими моментами: наприклад, коли наречений і наречена обмінювалися кільцями, струнний оркестр зіграв AC / DC. Це була ідея Тетяни і Ярослава, який знається на рок-музиці.

Я контролер по життю, люблю, щоб все було так, як я задумала. Тому спочатку я ще намагалася контролювати хід подій. Але коли одягла кільце, як ніби-то занурилася в нірвану. Мене поніс якийсь вируючий, прекрасний потік. Я підходила до ведучих і питала: «Що у нас далі за сценарієм? Я нічого не пам'ятаю!» Я стала учасницею цього свята, віддалася його течії, танцювала, веселилася ... Я перетворилася в наречену, буквально розчинилася в своєму щасті. І це було дуже круто, - розповіла Литвинова.