З'явився трейлер фільму «Бріджит Джонс - 3» (відео)
Нова частина фільму вийде 15 вересня.
news-image

Зовсім скоро на екрани вийде третя частина фільму про кумедну Бріджіт Джонс. Якщо бути точніше - п'ятнадцятого вересня. А поки в інтернеті вже можна подивитися новий трейлер, передає «Є!»

Ми побачимо героїню з хорошою роботою і квартирою в Лондоні. Розставання з Марком Дарсі тільки позитивно позначилося на дівчині, і ось вона вже редактор випуску теленовин. І тут Бріджит зустрічає Джека і захоплюється ним. Трохи пізніше вона дізнається, що вагітна. А ось батьком може виявитися як Джек, так і Марк.

У цій частині фільму ми вже не побачимо Х'ю Гранта. Зате акторський склад поповнили Патрік Демпсі (Джек), відомий нам по серіалу "Анатомія пристрасті" і фільму "Зачарована", а також Емма Томпсон, яка зіграла професора Трелоні в "Гаррі Поттері".

Крім того, знаменитий щоденник Бріджит переїхав на більш сучасну платформу - айпад.

Повідомляється, що було знято три фінали фільму. І поки ніхто не знає, яку ж з кінцівок ми побачимо на екрані. На якому з трьох варіантів зупинилися творці фільму - навіть актори дізнаються тільки в день прем'єри.

Нагадаємо, що перша частина "Щоденника Бріджит Джонс" вийшла в 2001 році. Головну роль отримала Рене Зеллвегер. Актрисі довелося поправитися на тринадцять кілограмів задля ролі.