Світ
8 липня 2016
У Далласі під час протестів застрелені п'ятеро поліцейських
Один з підозрюваних у вбивстві поліцейських наклав на себе руки.
news-image

П'ятеро співробітників правоохоронних органів були вбиті під час протестів у місті Даллас (штат Техас), сім отримали вогнепальні поранення. Про це йдеться в офіційній заяві шефа поліції міста Девіда Брауна, передає «Є!»

Особи, підозрювані у вбивстві співробітників правоохоронних органів, могли закласти вибуховий пристрій.

Ми вважаємо, що ці підозрювані погрожували закласти бомбу в центрі міста, - сказав Браун.

Він вказав, що поліція намагається встановити, чи це так.

Шеф поліції підтвердив, що стрілянину відкрили двоє невідомих. Обидва вони затримані. Про це повідомило управління поліції міста в своєму офіційному мікроблозі в соціальній мережі Twitter.

Один з підозрюваних у вбивстві поліцейських, який ховався в гаражі, наклав на себе руки.

Повідомляється також про виявлення підозрілого предмета, його вивчають сапери. У центрі міста обмежено рух транспорту.

Нагадаємо, протягом останньої доби в більшості великих американських міст пройшли масові акції протесту. Приводом для них послужили два резонансні вбивства поліцейськими афроамериканців.Так, у місті Фолкон-Хайтс (штат Міннесота) в середу співробітники правоохоронних органів застрелили 32-річного темношкірого чоловіка на ім'я Філанд Кастільо. Він був поранений кількома пострілами після того, як його автомобіль, в якому також перебували жінка і дитина, зупинили співробітники дорожньої поліції. Кастільо був доставлений в лікарню, де помер від отриманих поранень. Цей інцидент стався невдовзі після того, як Міністерство юстиції США почало розслідування за фактом вбивства у вівторок двома поліцейськими 37-річного афроамериканця Елтона Стерлінга вмісті Батон-Руж (штат Луїзіана).

Читайте також: У Москві на станції метро сталася пожежа (відео)