У суді на захист Джонні Деппа виступить Ванесса Параді та його колишні дівчата
Жінки погодилися бути свідками у справі про розлучення актора.
news-image

Колишня цивільна дружина популярного американського актора Джонні Деппа Ванесса Параді заявила, що виступить свідком з боку колишнього чоловіка в справі про його розлучення, передає «Є!»

44-річна французька актриса прожила з Деппом 14 років і народила йому 2 дітей, які, до слова, теж виступлять в суді на стороні захисту свого батька.

Сама ж Ванесса повідомила, що за всі роки спільного життя Джонні ніколи не піднімав на неї руку і не показував себе як агресивна людина. З нею погодилися її діти.

На сторону актора стали інші колишні дівчата, а також співробітники поліції, які приїхали на виклик нинішньої дружини Ембер Херд, що повідомляла про домашнє насильство.

В цілому, свідками захисту Джонні Деппа виступлять понад двадцять осіб, тоді як на стороні його дружини всього сім чоловік.

Нагадаємо, що нинішня дружина Джонні Деппа актриса Ембер Херд подала на розлучення з актором. До цього вона заявила на нього в поліцію, повідомивши, що чоловік б'є її і вічно перебуває під впливом алкоголю або наркотичних засобів. Вона також повідомила, що Депп кинув в неї мобільним телефоном, а після ударив по обличчю. Судовий розгляд справи призначено на 17 серпня.