Події
9 жовтня 2016
Грандіозне відкриття фітнес-клубу у центрі Луцька
Запальний тверк, хедлайнери свята гурт “Друга Ріка”, а також розіграш річних абонементів для лучан на відвідування клубу.
news-image

Грандіозна шоу-програма з нагоди відкриття у Луцьку першого спортивного центру з повним спектром фітнес-послуг «Sport Life» відбулася просто неба на Театральному майдані міста.

Як кажуть самі організатори заходу, вчорашнє свято спорту у Луцьку — головна подія року. Цей день ще надовго зап`ятається лучанам, адже розважальна програма і справді була доволі насичею та запальною й не залишила байдужим нікого із присутніх. Сотні, ба навіть тисячі містян зібралися у центрі вечірнього міста. Чимало людей було й похилого віку, ще більше — дітей, глядачі концерту просто заполонили центральну площу Луцька.

Шоу розпочалося о 19.00 із виступу кавер-гурту, який виконуючи світові хіти, змусив народ не стояти на місці, а ритмічно затанцювати й навіть поспівати. Крім того, у рамках заходу, кращі спортсмени з бодібілдингу влаштували показові номери й похизувалися своїми “сталевими м`язами”. Серед бодібілдирів була й чарівна дівчина, яка підкорила усіх присутніх на святі чоловіків своєю силою і водночас жіночністю. Згодом, яскраві танцівниці виконали запальний Тверк, чим ще більше змусили хлопців похвилюватися.

Приємним сюрпризом для лучан стало вручення річних абонементів для відвідування фітнес-клубу «Sport Life». Свої абонементи 10 лучан виграли, взявши участь у святковій лотереї.

Хедлайнерами свята став популярний український гурт “Друга Ріка”. Його виступу із нетерпінням чекали старі й малі. Почувши знайому музику, лучани, наче змовившись, усі разом почали танцювати, підспівувати Валерію Харчишину та гучними оплесками вітати кожну наступну композицію артистів.

Варто зазначити, що «Sport Life» - фітнес-клуб американського зразка. Комплекс має площу 3500 квадратних метрів й містить три види лазень, сучасний басейн, лаундж-зону, бар, кабінет масажу, кардіотеатр, сучасний комплекс з тренажерами, студії сайклу, бойових мистецтв та групових програм. Для лучан заклад пропонує річні абонементи, найдешевший з яких вартує 2 тисячі гривень, а «Преміум»-карта з програмою «все включено» - 9500 гривень, ішнформує «Є!» з посиланням на pravda.lutsk.ua