Київ
20 жовтня 2016
У Києві жінка допомогла поліцейським затримати крадія, (відео)
Киянка кинулася наздоганяти грабіжника і кликати на допомогу.
news-image

У Києві жінка разом з поліцейськими затримала грабіжника. Зловмисник викрав із квартири ноутбук, коли жінка клала дитину спати. Жінка була вдома з дитиною, коли почула шум у коридорі. На руках з донькою вона вийшла у двір і виявила там невідомого чоловіка, який намагався втекти, передає «Є!»

Киянка кинулася наздоганяти грабіжника і кликати на допомогу. В цей час неподалік знаходилися поліцейські. З допомогою перехожих чоловіків правоохоронцям вдалося затримати правопорушника. Як з'ясували в Голосіївському управлінні поліції, 47-річний полтавець вже перебував за гратами за скоєння крадіжки та грабежу. У скоєному злочині затриманий зізнався і віддав потерпілої її ноутбук.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, відкритого за ч. 2 ст. 15 год. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зараз чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує до восьми років тюремного ув'язнення.