Суспільство
31 жовтня 2016
Американка взнала що вона вагітна за годину до пологів
Несподіване народження дитини змусило Стефані та її чоловіка Майкла затурбуватися.
news-image

Багатодітна мати із США дізналася про свою чергової вагітності лише за годину до народження сина, передає «Є!», посилаючись на CNN.

Стефані Джегерс, яка проживає в американському штаті Джорджія, була змушена звернутися до лікаря з-за сильних болів. Жінка була переконана, що біль викликана каменями в нирках, тому питання доктора про те, на якому тижні вагітності вона знаходиться, її здивував. Стефані впевнено заперечила, що вона не в стані, адже у неї прямо зараз йде менструація.

Але лікар залишився при своїй думці і направив Джегерс на УЗД. Ультразвукове обстеження підтвердило його здогади - виявилася, що американка не просто вагітна, але вже почала народжувати, тобто болі були викликані не каменями в нирках, а переймами. Малюк Стефані знаходився в тазовому передлежанні, тому лікар зробив висновок, що вже через годину вона народить. Та його прогноз виявився вірним - через годину у Джегерс народився син, якого новоспечена матуся назвала Шоном.

Несподіване народження дитини змусило Стефані та її чоловіка Майкла затурбуватися, адже будучи вагітною американка робив рентген у зв'язку з переломом щиколотки і каталися на американських гірках, що могло нашкодити малюкові. Але побоювання подружжя виявилися марними - обстеження показало, що Шон народився абсолютно здоровим.

Стурбував подружжя Джегерс і питання про те, як вони могли пропустити вагітність, адже Стефані вже має подібний досвід, оскільки раніше тричі ставала мамою.

Американка зізналася, що в останні місяці її турбувало відчуття тяжкості в животі, але вона і не думала про вагітність, оскільки раніше лікар попередив її про настання пременопаузального віку, з-за якої місячні у неї були нерегулярними. Інших ознак вагітності Стефані не помітила, тому народження сина і стало для них з чоловіком справжнім сюрпризом.