Шоу-біз та культура
13 листопада 2016
Дівчинка шукає півмільйона для участі у дитячому Євробаченні від України
Софія активно займається танцями
news-image

14-річна Софія Роль, яка за тиждень представлятиме Україну на дитячому Євробаченні в Мальті, шукає меценатів. Для участі в конкурсі їй необхідно більш зібрати півмільйона гривень, а зібрала – половину.

14-річна Софія Роль розповіла, що ледь стримала сльози, коли дізналась, що саме вона представлятиме Україну на дитячому Євробаченні-2016. Про це дівчина мріяла 10 років.

20 листопада на Мальті має вперше вийти на сцену. Втім, участь юної співачки у конкурсі ледве не зірвалася, коли батьки почули суму, необхідну на витрати Євробачення – це 580 тисяч гривень.

Силами Мінкульту, меценатів та благодійників вдалося зібрати половину. Батьки Софії беруть кредит, але повернути його власними силами, кажуть, все одно не зможуть.

Нині Софія активно займається танцями, акторською майстерністю та підтягує англійську. Через напружену підготовку до виступу дівчині навіть довелося перейти на індивідуальні заняття в школі.

Європейську публіку Софія спробує зачепити простотою образу та постановки. На сцені буде лише вона і двоє акторів.

Вже цими вихідними Софія летить на "Євробачення". Із собою бере талісман український прапор. Вона зізнається, що є великою фанаткою Джамали і мріє повторити її тріумф.