Шоу-біз та культура
14 листопада 2016
Орнелла Муті закохалась в росіянина та купила квартиру в Москві
Муті також розповіла, що вирішила отримати російське громадянство.
news-image

Італійська актриса Орнелла Муті переїхала до Москви, де придбала трикімнатну квартиру в будинку поряд з храмом Христа Спасителя. Про це повідомляє видання Кp.ru., передає «Є!»

Муті розповіла, що вирішила отримати російське громадянство, тому що закохалася в російського чоловіка. Імені свого обранця актриса не розкрила.

Нагадаємо, 6 листопада артист Олександр Ревва заявив, що Муті має намір стати громадянкою Росії і готує для цього відповідні документи. За словами Ревви, італійська кінозірка розповіла про це на презентації їх спільного кліпу «Як Челентано», що відбулася 5 листопада. Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков зазначив, що в Кремль не надходило заяви італійської актриси на отримання російського громадянства.

Справжнє ім'я Муті - Франческа Романа Рівеллі. Вона знімається в кіно з 15 років. Актриса дебютувала у фільмі «Найкрасивіша дружина» в 1970 році. За свою кар'єру вона виконала понад 100 ролей.
Як відомо, 3 листопада президент Росії Володимир Путін підписав указ про прийом в російське громадянство американського актора і продюсера Стівена Сігала.

Читайте також: Путін надав російське громадянство Стівену Сігалу
Читайте також: Депардьє зіграв Сталіна (фото)
Читайте також: У Києві зник екс-офіцер ФСБ РФ, який перейшов на сторону України