Суспільство
3 грудня 2016
Портніков - Тимошенко: ви ще й ноги об нас витерли
Портніков нагадав Тимошенко ціну її волі.
news-image

Юлія Володимирівна Тимошенко, яка захищає на телеканалі Савіка Шустера 112 і NewsOne, є одним з найбільших особистих розчарувань, які мені довелося пережити, про що в своєму «Фейсбуці» пише публіцист Віталій Портніков.

За словами блогера, в політиці немає меж, проте Юлія Тимошенко перейшла навіть це, пише «Є!» з посиланням на replyua.

Так, у своєму повідомленні публіцист зазначив: Юлія Володимирівна, 112 канал влаштовував провокації проти активістів Майдану. Він був створений для наклепу і дезінформації. Щодня, 24 години на добу NewsOne всіляко переконує своїх глядачів, що всі наші зусилля по зміні країни, все протистояння з Російською Федерацією - марні. Цей ресурс пов'язують з Азаровим, проте Рабинович і Мураєв - не краще. 112 канал пов'язують з «м'ясником Майдану» Захарченко. Однак справа не тільки в цьому. Юлія Володимирівна, справа в тому, і ви прекрасно повинні знати це, що будь-який відозву Майдану за ваше звільнення - сприймалися народом з недовірою. Турчинов, Яценюк і Тетяна Чорновіл буквально проштовхували Тимошенко на мітингах. А люди в цей же час вважали, що ви аналогічне Януковичу породження олігархічної системи. І якби ми не зламали цю систему, то ви сиділи б до сих пір, Юлія Володимирівна. А Шустер спокійно б вів свої програми і скакав би з Януковичем по пеньках. І був би як сир у маслі. У нього проблеми почалися після, а не до Майдану. І то, проблеми вигадані. Вам добре відомо про це .
При цьому Портніков додав: Ми - чесні журналісти, ми захищали вас як політичного в'язня. Кожен з нас повинен був заплатити за це і заплатив. Чорновіл Таня - здоров'ям. Я - брудною цькуванням. А тепер ви ще й ноги об нас витерли. Соромно, Юлія Володимирівна. Всьому є своя межа. Однак незважаючи ні на що я, як і належить в справжній журналістиці, буду радий бачити вас в своєму ефірі espreso.tv і розмовляти в чесній дискусії.