Резонанс
5 грудня 2016
Вибух в окупованому Донецьку: коментар штабу АТО
ЗМІ повідомляли, що 3 грудня в Донецьку стався вибух, який знищив склад боєприпасів бойовиків "ДНР".
news-image

У штабі АТО не підтверджують факт вибуху на складі боєприпасів в окупованому Донецьку, який нібито стався вчора, проте припускають, що там, ймовірно, щось горіло. Про це в ефірі "112 Україна" повідомив речник штабу Леонід Матюхін, передає «Є!»

Дуже багато інформації було про те, що в Донецьку вибухнув склад, хімічний завод. За фактом ми знаємо лише те, що на цьому заводі перебував один з підрозділів бойовиків, знаємо точно, що за підрозділ. Вони туди заїхали до жовтня, туди зайшла техніка і важка техніка, у них там дуже багато боєприпасів, відповідного озброєння.

Знаємо точно, що після 21:00 їхали в той бік пожежні машини. Однозначно, щось сталося, але говорити конкретно про те, що там багато бойовиків загинуло, однозначно не можна, - розповів він.

Раніше ЗМІ повідомляли, що 3 грудня в окупованому Донецьку стався потужний вибух, який знищив склад боєприпасів бойовиків терористичної організації "ДНР". За даними джерел, вибухнув арсенал зброї проросійських найманців, який був розташований на заводі хімічних виробів. Про потерпілих місцевих жителів інформації поки немає. Однак, за деякими даними, в результаті вибуху було знищено близько 100 бойовиків.

Читайте також: Під час перестрілки у Княжичах авто ДСО було без «мигалки» - Шкіряк
Читайте також: Курс валют на 5 грудня
Читайте також: У Німеччині мігрант зґвалтував і вбив доньку чиновника Єврокомісії