Резонанс
7 грудня 2016
Жінці, яка залишила своїх дітей на 9 днів, «світить» 8 років в'язниці (відео)
Служба у справах дітей вже готує позов до суду про позбавлення її батьківських прав.
news-image

Матері, яка на 9 днів зачинила у квартирі без води та їжі двох малих дітей, сьогодні обиратимуть запобіжний захід. Її звинувачують у залишенні в небезпеці, через яку однорічний син загинув, а дворічна донька потрапила у реанімацію. За це жінці загрожує до 8 років за ґратами, йдеться в сюжеті ТСН, передає «Є!»

Як стало відомо, стан дворічної Ані, якій вдалося вижити, покращується. Найближчим часом її переведуть з реанімації до педіатричного відділення. За словами медиків, Аня активна, добре їсть, щоправда, поки що тільки адаптовані суміші.

Дівчинку та її однорічного братика двадцятирічна мати зачинила у квартирі самих та просто забула про них. Сама у цей час жила у квартирі нового коханця, від якого місяць тому народила ще одну дитину.

Служба у справах дітей вже готує позов до суду про позбавлення її батьківських прав.

Якщо батьки не виконують батьківські обовязки є закон, який передбачає позбавлення їх батьківських прав. Служба у справах дітей буде порушувати позов до суду і залежно від того, яке рішення прийме суд, буде вирішуватись доля дитини подальша, - розповідають у службі у справах дітей.


Читайте також: «Перед смертю дитини до закритої квартири приїжджали полісмени, які не допомогли» - коментар поліції
Читайте також: «Негри, геть!» - римляни вигнали сім'ю марокканських іммігрантів
Читайте також: Екс-глава Київенергохолдингу затриманий з іменним годинником від Путіна