Політика
8 грудня 2016
Супрун виступила проти призначеного держсекретаря МОЗ
Її ім'я фігурує у корупційних схемах.
news-image

Особа, яку обрали на Держсекретаря МОЗ не може займати цю посаду через конфлікт інтересів, а її ім'я фігурує у корупційних схемах.

Про це написала в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун у facebook, передає «Є!».

Ми категорично не погоджуємось з результатами конкурсу і бачимо системні прорахунки у процедурі його проведення, яка є не досконалою та потребує ретельного доопрацювання, - зазначила Супрун.

Вона повідомила, що за даними Моніторингової місії  ДоброЧесно, особа, яку сьогодні обрали на Держсекретаря МОЗ не може займати цю посаду через конфлікт інтересів, а її ім'я фігурує у корупційних схемах.

Ми не можемо працювати в одній команді з людьми, які скомпрометовані або корумповані. Ми безкомпромісні, бо йдеться про Держсекретаря МОЗ - міністерства, від якого залежить здоров'я кожного українця, - наголошує Супрун.

Водночас в.о. міністра охорони здоров'я зазначила, що процес необхідних змін  ініційований на Урядовій нараді у понеділок, підтриманий сьогодні і висловила переконання, що результатами стане більш зрозумілий, прозорий і чесний процес обрання гідних державних секретарів не лише для МОЗу.