Війна
20 січня 2017
На Донбасі під час «зачистки» місця зіткнення бойовиків з військовими знайдено російські боєприпаси (фото)
13 січня диверсійна група терористів намагалася проникнути на позиції 92-ї окремої механізованої бригади.
news-image

Служба безпеки України вчергове виявила у районі проведення антитерористичної операції боєприпаси російського виробництва. Про це повідомили у прес-службі СБУ на сторінці у Facebook, передає «Є!»

Зазначається, що 13 січня диверсійна група терористів намагалася проникнути на позиції 92-ї окремої механізованої бригади. Українські бійці вчасно виявили диверсантів та відбили напад.

Під час "зачистки" місця бойового зіткнення співробітники СБУ виявили автоматичну зброю та гранатомет РПГ-7В, що залишили терористи після втечі, - йдеться у повідомленні.

Крім того, оперативники спецслужби знайшли на місці події гранатометний постріл ОГ-7В (маркування ОГ-7В 11-2-14) та метальний заряд до нього (маркування ПГ-7ПМ НБЛ-42 10/12-10 2-14-11).

Ці боєприпаси були розроблені АТ "Науково-виробниче підприємство "Базальт" (головне оборонне підприємство РФ із створення та постачання озброєння і боєприпасів для армії РФ; головний офіс: 105318, м. Москва, вул. Вельямінова, 32) та прийняті на озброєння російською армією у 1999 році, - розповіли у СБУ.

Читайте також: Кіборг Стовбан: Під ногами були чеченці, над головою - сепари
Читайте також: Нардеп Чумак прокоментував закриття Липецької фабрики (відео)
Читайте також: У Запоріжжі інкасаторське авто, наповнене грошима, зіткнулось із джипом та перекинулось (відео)