Події
20 січня 2017
Одеситка вбила свою свекруху
Злочин скоєно під час сімейного конфлікту.
news-image

Як повідомили в одеській поліції, вчора близько 19.00 по лінії «102» надійшло повідомлення про те, що невідомі особи намагаються проникнути до квартири, розташованої в Суворовському районі м. Одеси, передає «Є!»

За вказаною адресою було направлено слідчо-оперативну групу.

Увійшовши до помешкання, працівники поліції виявили труп 54-річної господарки з тілесними ушкодженнями у вигляді відкритої черепно-мозкової травми. Там же знаходилась і 36-річна співмешканка сина потерпілої.

Жінка зізналася у вчиненні вбивства та розповіла правоохоронцям, що між нею та потерпілою виникла сварка, яка переросла у бійку.

Встановлено, що зловмисниця завдала матері співмешканця ударів руками в область голови, в результаті чого та вдарилася головою о стіну й померла, - повідомили у поліції.

З місця події вилучено речові докази. Труп потерпілої направлено на експертизу для встановлення причини смерті. Зловмисницю доставлено до Хаджибеївського відділення поліції.

За даним фактом внесено відомості до ЄРДР. Правова кваліфікація - ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Керівник Львівської митниці займався поборами з підлеглих
Читайте також: У Запоріжжі інкасаторське авто, наповнене грошима, зіткнулось із джипом та перекинулось (відео)
Читайте також: На українсько-польському кордоні знайшли мертвим 30-річного прикордонника