Політика
24 січня 2017
Вадим Рабинович: «Потрібна кримінальна відповідальність за невиконання депутатами і політиками своїх обіцянок»
Політику, депутату, чиновнику дається три місяці, щоб виконати те, що він обіцяє виборцям. І якщо по закінченню цього терміну обіцянки не виконані - йди до в'язниці.
news-image

Лідер партії «За життя» закликав позбавити недоторканності тих народних депутатів, які в робочий час полетіли на інавгурацію президента США Дональда Трампа. За його словами, це суперечить трудовому законодавству України.

Від того, що наші депутати поїхали на інавгурацію президента США Дональда Трампа, - допомоги країні мало.
Допомога країні - це працювати в сесійній залі, приймати важливі для України і українців закони. А законів немає, люди живуть бідно, країна в злиднях - і що з усім цим робити далі? - заявив в кулуарах ВР народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини Вадим Рабинович.


Парламентарій розповів, що зараз він працює над законопроектом, яким пропонує ввести кримінальну відповідальність за невиконання політиками, передвиборних обіцянок. 

Політику, депутату, чиновнику дається три місяці, щоб виконати те, що він обіцяє виборцям. І якщо по закінченню цього терміну обіцянки не виконані - йди до в'язниці. Такі приклади вже є, зокрема в Греції. Ось тоді ми всі разом і подивимося, хто що обіцяє і як свої обіцянки виконує, - заявив лідер партії« За життя».


У той же час, коментуючи перспективу українсько-американських відносин, політик зауважив: 

Я оптимістично оцінюю президентство Трампа для України. Був Обама, "дружив" з нами, впливав, але це не багато користі принесло Україні. Тепер Трамп, і всім нам потрібно розуміти, що інтереси нового президента США поки що ніяк не пов'язані з Україною. Українці самі повинні будувати свою державу, а не сподіватися тільки на підтримку Штатів. Нам треба будувати Україну як Швейцарію Східної Європи, з незалежним статусом, сильною економікою, і дружити з усім світом, будь це Росія, США або Європа .
Читайте також: Вадим Рабинович скликає мітинг під Міністерством охорони здоров'я на захист лікарів
Читайте також: Україна відзначає День Соборності
Читайте також: Опитування: Обама залишить свою посаду з найвищим рейтингом схвалення з 2009 року