Події
26 січня 2017
У київському СІЗО загинув 20-річний ув'язнений
Чоловіка було госпіталізовано із травмою голови у міську клініку.
news-image

20-річний ув’язнений київського СІЗО помер у лікарні, не приходячи до свідомості. Слідчі розпочали досудове розслідування. Про це повідомили у столичній поліції, передає «Є!»

До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію із травмою голови у міську клініку ув’язненого слідчого ізолятора.

При спілкуванні із працівниками слідчо-оперативної групи фельдшер медичної частини пояснив, що ув’язненого зі слідами насильства без свідомості виявили на його спальному місці. Тому відразу було прийнято рішення про невідкладну госпіталізацію у лікарню, де хлопець через деякий час помер, - йдеться в повідомленні відомства.

З метою встановлення причини смерті тіло померлого направили на судово-медичну експертизу, яка повинна показати тяжкість тілесних ушкоджень, а також механізм утворення.

На місці події правоохоронці нічого не виявили та при опитуванні свідків – п’яти осіб, котрі перебували разом із потерпілим, жодної інформації не отримали.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) КК України. Досудове розслідування триває.

Читайте також: У Києві троє молодиків зґвалтували та пограбували жінку
Читайте також: У Києві камери відеоспостереження допомогли викрили зловмисника, який інсценував розбійний напад (відео)