Суспільство
2 лютого 2017
Поліцейські затримали жінку-вбивцю, яка 16 років переховувалася від слідства
У злочинів немає строку давності.
news-image

До поліції Маріуполя надійшло повідомлення, що у квартирі багатоповерхівки – сварка, передає «Є!»

Виїхавши за вказаною адресою, правоохоронці встановили, що в сім’ї трапився конфлікт, а гучні з’ясування стосунків заважали сусідам.

Зі встановленням особи власника помешкання проблем не виникло, а ось його цивільна дружина розгубилася та почала називатися різними іменами. Документів при собі вона не мала. Для з’ясування анкетних даних її було доправлено до місцевого відділу поліції.

Перевіривши її за наявними у поліцейських базами даних, стала зрозуміла дивна поведінка жінки – вже 16 років її розшукують поліцейські Хмельниччини за вчинення особливо тяжкого злочину. З метою блокування виїзду зловмисниці за межі країни у 2009 році її було оголошено у міжнародний розшук, - повідомили у поліції Донецької області.

Жінка зізнається, що живе у Маріуполі останні 13 років, 7 з них вона провела у цивільному шлюбі з місцевим мешканцем та разом пара виховує її 13-річну доньку. Про події 2000 року згадує неохоче.

Того дня вона разом з двома своїми знайомими планувала наживитися на смерті мешканки Хмельниччини. Разом вони потрапили до місця її мешкання, власницю задушили за допомогою дроту, але в приміщенні не знайшли нічого цінного. Судом їй не було обрано запобіжного заходу, пов’язаного з позбавленням волі, а тому під час досудового розслідування фігурантка втекла, - йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці Донеччини зв’язалися з колегами-ініціаторами розшуку і найближчим часом її буде повернуто на батьківщину для продовження слідчих дій за кримінальним провадженням, відкритим за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) КК України.

Читайте також: «Я генерал, герой Росії, а ти - гівно», - в «Борисполі» пасажир побився з прикордонником (відео)
Читайте також: У Києві злочинці викрали авто разом із пасажиркою
Читайте також: Український генерал вважає, що Москва просто так не залишить Авдіївку