Події
6 лютого 2017
В Полтаві 57-річний чоловік розбещував неповнолітніх
Серед потерпілих – близько 15 підлітків, які проживають в різних районах Полтавської області.
news-image

57-річний полтавець розбещував неповнолітніх. У соціальних мережах чоловік знайомився з дівчатами, пропонував зустрітися та знятися у відео порнографічного характеру. Потім ці матеріали розповсюджував в Інтернеті. Яке покарання нині може загрожувати йому за ці дії – у наступному сюжеті, передає «Є!», посилаючись на Телеканал Місто.

У Полтаві в одній із квартир існувала домашня порно-студія. Утримував її 57-річний місцевий мешканець.

Вказаний громадянин за допомогою мереж знайомився з неповнолітніми дівчатами віком від 12 до 16 років, запрошував їх на зустріч, та там вже за грошову винагороду чи просто так запрошував їх до себе додому та примушував до статтевих актів/

Статеві акти супроводжувалися фото- і відеозйомкою. Відеокамери, які фіксували все, що відбувається в приватній квартирі, були встановлені в кімнаті, на кухні і навіть в туалеті. Відредаговані відео- та фотоматеріали порнографічного змісту чоловік розповсюджував через Інтернет. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили ноутбук, системний блок, жорсткі диски, чисельні журнали, фотографії.

Спільно з прокуратурою Полтавської області були проведені першочергові слідчі розшукові заходи. Внесено відомості в ЄРДР за частиною 4 статті 301 Кримінального кодексу України. В теперішній час громадянин перебуває в поліції, де проходить слідчі дії/

За попередніми даними, серед потерпілих – близько 15 підлітків, які проживають в різних районах Полтавської області. За скоєне розбещувачу неповнолітніх законом передбачено від п'яти до десяти років позбавлення волі.