Суспільство
11 лютого 2017
У Черкасах поліція врятувала трьох дітей, які три дні просиділи без нагляду у квартирі без їжі
Дитина годувала братика з сестричкою тільки водою з цукром, так як є в квартирі більше не було чого.
news-image

Троє неповнолітніх дітей, віком від двох до шести років перебували в порожній квартирі кілька днів. Дітей звільнили співробітники поліції і рятувальники. Місцеперебування матері встановлюється. В даний час малюками займаються лікарі.
Як передає «Є!», про це йдеться в повідомленні черкаської Нацполіціі.

У повідомленні зазначається: "До працівників ювенального відділу поліції надійшло інформація, що в одній з квартир багатоповерхівки чути дитячі крики і плач. Повідомлення надійшло на лінію" 102 ". На місце події негайно виїхали співробітники поліції і рятувальники. За допомогою спецобладнання металеві двері в квартирі були відкриті.

В середині приміщення правоохоронці побачили страшну картину: обдерті стіни, затхле повітря і троє маленьких дітлахів, у віці від 2 до 6 років, за яким, як з'ясувалося пізніше, доглядала старша дівчинка.

Дитина годувала братика з сестричкою тільки водою з цукром, так як є в квартирі більше не було чого. Коли цукор закінчився, діти почали кликати на допомогу.

Працівники поліції викликали швидку медичну допомогу та разом з сусідами помили і нагодували дітлахів. Лікарі, які приїхали на місце події, оглянули дітей та забрали у місцеву дитячу лікарню, де діти пройдуть медичне обстеження.

В даний час співробітники поліції встановлюють місцезнаходження матері. Вирішується питання про відкриття за даним фактом кримінальної виробництва за статтею 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років ".

Черкасские полицейские освободили троих детей, которых мать оставила одна в квартире 01

Черкасские полицейские освободили троих детей, которых мать оставила одна в квартире 02

Черкасские полицейские освободили троих детей, которых мать оставила одна в квартире 03

Читайте також: В Харкові сусідка врятувала батька і сина, які пролежали паралізовані у сусідній квартирі 3 дні
Читайте також: У Великобританії уже застосовують нову технологію, яка дозволяє батькам побути з дитиною, яка померла