Суспільство
18 лютого 2017
Сусідка врятувала трьох дітей, які були залишені батьками від переохолодження
Два дня сусідка Станіслава Броніславівна підгодовувала дітей, передаючи їм їжу через віконце в сінях.
news-image

Братиків 2-х, 6-ти і 8-ми років батьки залишили в нетопленій хаті вдень 14 лютого, проте, коли через півтори доби до дітей ніхто так і не повернувся, літні сусіди забили тривогу. Зараз діти під опікою медиків, а щодо горе-батьків поліція почала кримінальне провадження. Втім, вони в своїх діях загрози для малюків не бачать.

Інформує «Є!», з посиланням на socportal.info.

Два дня сусідка Станіслава Броніславівна підгодовувала дітей, передаючи їм їжу через віконце в сінях. Втім, коли брати були замкнені в будинку вже більше доби і почали скаржитися їй на холод, пенсіонерка звернулася за допомогою до голови сільської ради.

- Я коли прийшов і побачив, що там, в першу чергу, викликав «швидку» і поліцію, а дітей замотав і намагався відігріти, - розповідає сільський голова Олександр Корзун.

Медики оглянули дітей та констатували переохолодження у самого маленького 2-річного Дениса. 6-річний Микита і старший Павло, хоч і виглядали досить виснаженими, але їх стан був більш-менш задовільний. Зараз всі троє знаходяться в районній лікарні, де їм надається необхідна допомога.

Читайте також: На Хмельниччині 22-річна жінка залишила новонароджену дитину помирати на морозі