Політика
20 лютого 2017
Енергоаудит квартир і будинків в Україні тепер проводитимуть за рахунок населення, - Рабінович
На думку нардепа, міністр соціальної політики Андрій Рева своїми діями провокує українців покинути країну.
news-image

Уряд України не зацікавлений ​​у зростанні економіки та збагаченні громадян країни. Про це в ефірі програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» заявив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини та лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

Нинішній уряд не цікавить, як зробити громадян України більш платоспроможними й багатими, його цікавить тільки одне: вичавити з громадян України побільше грошей, зробити їх бідними, щоб і під подушкою нічого не залишилося, щоб хата була закладена, а ліс - спиляно. Це не команда розвитку України, у якій є довготривалий план, для чого ми терпимо всі ці труднощі, всю цю убогість і бідність. Це - команда убивства економіки, команда убивства країни, - переконаний депутат.


На думку Вадима Рабіновича, міністр соціальної політики Андрій Рева своїми діями провокує українців покинути країну.

У міністра соціалки Реви, одного з найбільш одіозних кадрів в уряді, горять очі: він, бачте, виявив в українців ще багато грошей. Мало душили, мабуть, тарифами, податками, поборами. У міністра соціального розвитку немає і думки, як поліпшити життя людей, як зробити їх багатшими, дати можливості заробити. Ні. Замість цього - відібрати гроші, обмежити зростання зарплат, підняти пенсійний вік, заборонити пенсіонерам працювати, вигнати найдосвідченіших, найбільш працездатних за кордон, вбити охорону здоров'я та освіту. Ще не все вимели, ще не все пограбували - просто патологія якась, - підкреслив нардеп.

Вадим Рабінович також додав, що найближчим часом уряд узаконить ще один спосіб збору грошей з населення.

Тепер за власний рахунок населення проводитимуть енергоаудит квартир і будинків і штрафуватимуть за відсутність довідки. Це уряд хвилює, як видавити з людей ще і ще, - заявив парламентарій.

Лідер партії «За життя» Вадим Рабінович переконаний, що чиновники регулярно розповідають про покращення життя, проте населення його ще не відчуло.

Ми кожен раз чуємо, що життя у нас покращилося, зарплати піднялися, інвестиції ллються рікою в Україну. Нехай урядовці вийдуть на вулиці, в магазини, на ринки - і послухають, що про них люди говорять, - додав парламентарій.
Читайте також: У Кремлі прокоментували план українського нардепа щодо «здачі Криму в оренду»
Читайте також: Україна досі закуповує у Росії 10 млн тонн вугілля на рік, - Аваков
Читайте також: Білорусь не впускатиме осіб із паспортами ОРДЛО