Суспільство
7 березня 2017
“Найдовший комплімент жінці”: у Києві встановлено романтичний рекорд (відео)
Кохана "рекордсмена" не з’явилася на дійство.
news-image

У Києві на мосту кохання 32-річний чоловік зачитав комплімент жінці тривалістю 10 хвилин 51 секунду. Такий незвичайний подарунок підготував мешканець міста Бердичів Олександр Дудник своїй коханій до 8 березня, передає «Є!» із посиланням на Український інтерес.

“Найдовший комплімент жінці”, який складається з 7022 знаків, внесли у категорію “Людські досягнення” книги рекордів України.

За словами Лани Вєтрової, керівника Національного реєстру рекордів, це найромантичніший рекорд України. У світі також зафіксоване найдовше зізнання в коханні, яке тривало 10 років – щороку чоловік зізнавався дружині як уперше.

Олександр Дудник розповідає, що текст писав місяць тому. Готував подарунок своїй коханій до свята і зрозумів, що компліментів для неї рекордна кількість.

Я можу написати ще більше слів, всі вони від серця, – зізнається Олександр.

Засмутився тим, що кохана Зоряна так і не з’явилася на дійство. Пояснює, дівчина просто дуже сором’язлива. Але їх поєднують справжні й щирі почуття. Пара разом уже рік. Тож замість Зоряни слухала комплімент Олександра його подруга Ольга.

Читайте також: Президент Казахстану порадив чиновникам лестити негарним жінкам