Суспільство
20 березня 2017
«Дейдей - це дрібний бандит з Одеської області» - журналіст стверджує, що нардеп до війни був засуджений за пограбування
Журналіст виклав вирок Суворівського районного суду Одеси, в якому Дейдей був засуджений за розбійні напади до п'яти років позбавлення волі.
news-image

Народний депутат від "Народного Фронту" Євген Дейдей заявив, що "буде виховувати" бейсбольними битами нардепа Ігоря Луценка при виході з Верховної Ради. Нібито Луценко - це "популіст, який косить під АТОвця". Але журналіст Володимир Бойко провів розслідування, в якому стверджує, що Дейдей ніколи не воював і воювати не міг, передає «Є!» із посиланням на Кореспондент.
 

Насправді Дейдей - це дрібний бандит з Рені Одеської області, який промишляв гоп-стопом, був засуджений, зараз переховується від органів кримінально-виконавчої системи і який завдяки Авакову отримав посвідчення народного депутата за підробленими документами, - написав Бойко на своїй сторінці у Facebook.


Також журналіст виклав вирок Суворівського районного суду Одеси 23 березня 2012 1527/ 1-721 / 11, в якому за розбійні напади до п'яти років позбавлення волі був засуджений Дейдей Євген Сергійович, 12.07.1987 року народження.
 

Процитую тільки одне місце з вироку: Дейдей і Ляховольський наздогнали Трандасира А.М. і Трандасир С.В. і, погрожуючи застосуванням обрізу мисливської рушниці і пістолетом, почали вимагати від останніх передати їм майно, на що потерпілі відповіли відмовою.

Після чого, почувши відмову потерпілих, Дейдей застосував до них насильство, небезпечне для життя і здоров'я, яке полягало в нанесенні удару прикладом обріза рушниці по голові Трандасир С.В., від чого вона впала на землю і знепритомніла. Надалі, продовжуючи свої злочинні дії, Дейдей завдав удар прикладом обріза по обличчю Трандасира А.М., від якого він впав на землю.

Далі Дейдей і Ляховольський продовжили завдавати Трандасиру А.М., який лежав на землі, удари прикладом обріза рушниці і прикладом пістолета в область голови. Після того, як Дейдей і Ляховольський припинили завдавати ударів Трандасиру А.М., останній піднявся з землі і в цей момент Дейдей Є.С. зняв з нього дублянку і почав її обшукувати, після чого Ляховольський знову завдав удар пістолетом по голові Трандасиру А.М., від чого останній впав на землю. Придушивши волю потерпілих до опору і довівши їх до безпорадного стану, Дейдей і Ляховольський завдали приблизно 10 (десять) ударів ногами по тілу Трандасіра А.М., - пише Бойко.

 Після побиття Дейдей заволодів мобільним телефоном вартістю 1000 грн з СІМ-карткою, разом на загальну суму 1050 грн.

Під час завдання Дейдеєм і Ляховольським ударів по тілу Трандасира А.М., Трандасир С.В. оговталася і намагалася викликати допомогу, зателефонувавши своєму синові Трандасиру В.А. У цей момент Дейдей ... вихопив у Трандасир С.В . сумку, в якій перебував гаманець вартістю 180 грн., всередині якого були гроші в розмірі 150 грн., тим самим завдавши потерпілій збиток на загальну суму 330 грн., потім завдав їй удар ногою по тілу. Після чого Дейдей разом з Ляховольським зникли з місця злочину з чужим майном, розпорядившись ним на свій розсуд, - сказано в обвинуваченні.

 

Дейдей, про якого йдеться у вироку - це народний депутат України Дейдей Євген Сергійович, а Ляховольський - це помічник-консультант народного депутата України Дейдея Ляховольський Олексій Юрійович, - додає Бойко.


 Також журналіст пообіцяв викласти в Мережу нові факти про "бойовий шлях прославленого командира Дейдея".

Читайте також: Польща виділила 100 млн євро на модернізацію української транспортної інфраструктури
Читайте також: Через шторм кримське узбережжя завалило трубами з Керченського мосту (фото, відео)
Читайте також: 27-річний ірландський футболіст знайдений мертвим через добу після матчу