Шоу-біз та культура
27 березня 2017
Зіркове подружжя: Осадча та Горбунов полюбляють чистоту і порядок (фото)
За словами Осадчої, вони з Горбуновом обидва Діви за зодіаком, тому дуже педантичні і консервативні у побутових звичках.
news-image

Молоде подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов не мають проблем через побут, бо обидва полюбляють чистоту і порядок.

Про це інформує «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Щоправда, спершу Юрі постійно доводилося нагадувати Каті, що вона не має робити усі хатні справи сама, бо тепер у неї є хазяйновитий чоловік.

За словами Осадчої, вони з Горбуновом обидва Діви за зодіаком, тому дуже педантичні і консервативні у побутових звичках.

"Юра - перфекціоніст в питаннях побуту, йому потрібно, щоб порядок та чистота були ідеальними", - сказала Катя.


Тому Катерині довелося трішки перебудовуватися.

"А ще він справжній чоловік в будинку. Справа в тому, що останніми роками я займалася своїм житлом сама. І Юра періодично може мені нагадати: "Навіщо ти берешся за чоловічу роботу? Для цього є я", - додала телеведуча, яка, до речі, навіть трубопровід на зиму може сама законсервувати.
"Одного разу у неї у квартирі потік унітаз, Катя телефонує мені: "Юра, це катастрофа!" Тоді я подумав: "Дякувати Богу, що вона нарешті подзвонила мені, щоб вирішити проблему, а не сама взялася за ремонт!" - згадав Юрій.

 

"Коли вона вперше мене запросила на дачу, влаштувала екскурсію: "Дивись, а ось це я посадила - воно виросло так, а ось це виросло так, а ось кущ час пересадити ..." Я не вірив своїм очам. Тому що для мене Осадча асоціювалася тільки з роботою: капелюшок, мікрофон, наряди, підбори", - зізнався Юрій.До речі, Горбунов був здивований, що Осадча полюбляє вирощувати квіти.
"І я погано уявляв, що це за людина в побуті. Виявляється, добра, м'яка, ніжна, ще й захоплюється квітами. Зранку прокидається, йде дивитися, що там у неї виросло і розквітло, і щаслива при цьому безмірно: "Дивись, він виріс!" - розповів Горбунов.
"Ми спеціально не готувалися до цього. Але коли після кількох місяців спільного життя я сказав Каті: "Ну, ти ж розумієш, що я вже хочу дітей?", Катя сміливо і відразу ж, не замислюючись, відповіла: "Звичайно!" - згадав Юрій.Також телезірки, у яких у лютому народився син, розповіли про те, як вирішили завести дитину.
"Все було природно. Ми дотримуємося тієї думки, що чим менше зациклюєшся на питанні, тим легше і більш органічно воно вирішується…" - зауважила Катерина.

Зі старшим сином Каті Іллею у Горбунова хороші стосунки. Хлопець живе то з мамою, то з татом, то з дідусем і бабусею, і йому це подобається.

"Ми думали, як йому розповісти, що у нього буде братик або сестричка. І якось за вечерею: "Іллюша, ми тобі повинні дещо сказати". - Він так напружився. - "У тебе буде молодший братик або сестричка!" А він: "Так? Кла-а-ас! "Він так щиро зрадів. Ну, не могла би дитина зіграти таке почуття", - розказав Горбунов.
"Іллюша з Юрою дуже круто спілкуються. Вони залишаються самі вдома, коли я на зйомках, разом ходять в кіно. Іноді Іллі час спати, а він просить: "Я ще з вами посиджу, розкажіть мені що-небудь". Йому дуже цікаво слухати якісь телевізійні історії або щось з Юриного дитинства. Він жваво цікавиться, якими ми були в його віці…" - поділилася Осадча.

Нагадаємо, свого новонародженого сина Катя з Юрою назвали Іваном. Для Горбунова це перша дитина.

 

Читайте також:Андрій Данилко закликав пустити Юлію Самойлову в Україну