Події
22 квітня 2017
У Бахмуті поліція вилучила у бойовиків арсенал зброї (фото)
За місцем проживання одного з терористів, в селі Іванівське Бахмутського району вилучено схрон зброї.
news-image

У Бахмуті Донецької області затримали двох бойовиків угруповання, що іменує себе ДНР. Як повідомляє прес-служба поліції Донецької області на своїй сторінці в Facebook, вилучені також боєприпаси.

Інформує «Є!», з посиланням на cripo.com.ua.

За місцем проживання одного з терористів, в селі Іванівське Бахмутського району вилучено схрон зброї і боєприпасів - вісім вогнеметів Джміль російського виробництва, вісім автоматів і 41 магазин до них, понад 3,4 тис. патронів і військова амуніція, уточнює Нацполіція.

bakhmut4.jpg

bakhmut5.jpg

Як розповів начальник управління карного розшуку ГУНП в Донецькій області Артем Кисько, Бахмута 1984 жителів в 1986 році і років народження, які працювали на бойовиків, викрили в ході оперативних заходів.

Встановлено, що з квітня по червень 2014 року ці фірми під керівництвом жителя Бахмута, здійснювали на території Донецької області розбійні напади, викрадали людей і "віджимати" Автомобілі. "Куратор" найманців з позивним "Пустельник" 1964 року народження має тісні зв'язки з вищим командуванням ЗС РФ.

Зараз з затриманими бойовиками працюють слідчі. Вирішується питання про відкриття відразу кількох кримінальних проваджень щодо них.

Читайте також: «Я - кулеметник», - боєць АТО розповів про свою військову професію (відео)