Війна
30 квітня 2017
У штабі АТО повідомили, що лікарі не змогли врятувати важко пораненого українського військового
Військовослужбовець одного з підрозділів у районі Авдіївки дістав проникне поранення.
news-image

У штабі АТО повідомили про смерть українського військового, який дістав важкі поранення внаслідок обстрілу українських позицій у районі Авдіївки. Про це йдеться в повідомленні на сторінці у Facebook, передає «Є!».

Сьогодні, 29 квітня, внаслідок обстрілу позицій однієї з механізованих бригад, особовий склад якої виконує бойові завдання на Донецькому напрямку неподалік Авдіївки, кульове наскрізне проникне поранення черевної порожнини дістав військовослужбовець одного з підрозділів. На цьому напрямку противник вів вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, на цій ділянці діяли ворожі снайпери, – йдеться в повідомленні.

Військовослужбовця відвезли до лікарні міста Авдіївки для надання допомоги.

Зважаючи на стан військовослужбовця, в якого внаслідок поранення були ушкоджені органи та магістральні судини черевної порожнини, до лікарні прибули хірурги 66-го військового-мобільного госпіталю. Операція тривала більше ніж п'ять годин, та врятувати життя важкопораненого військовослужбовця не вдалося, – повідомили у штабі.