Події
6 травня 2017
На День перемоги у Києві відкриється виставка, присвячена героям ВВВ
В кінці заходу буде проведена концертна програма, присвячена пам'ятного дня.
news-image

9 травня в 15.00 в галереї «Соборна» при Духовно-просвітницькому центрі Воскресенського кафедрального собору УПЦ відкриється унікальна фотовиставка - проект телеканалу "Інтер", присвячений справжнім героям Великої Вітчизняної Війни.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Як повідомляє сайт галереї, в квітні телеканал "Інтер" презентував книгу-фотоальбом «Люди Перемоги. Будемо жити!". На відкриття фотовиставки Духовно-просвітницький центр запросив ветеранів війни, які поділяться своїми враженнями і розповідями. Духовенство Кафедрального собору відслужить поминальну панахиду за загиблими на полі брані.

В кінці заходу буде проведена концертна програма, присвячена пам'ятного дня. Фотоальбом «Люди Перемоги» - це сто осіб, сто доль, сто історій наших сучасників, ветеранів ВВВ. Історії ветеранів представлені практично з усіх регіонів країни. Журналісти і фоторепортери телеканалу виконали величезну роботу, щоб розповісти про нові унікальні героїв і відобразити їх на фото. Герої фотовиставки - танкісти, льотчики, піхотинці, артилеристи, партизани, медики ... Проект «Люди Перемоги» - це документ епохи. Достовірний і безкомпромісний. Ми дивимося сьогодні на ордена і медалі наших ветеранів - і розуміємо їх ціну, як ніколи раніше. Ми дивимося їхні фотографії, читаємо їх історії - і знаємо єдину правду про війну, розуміємо, чому вона закінчилася нашої Перемогою. Тому що воювали ці люди, люди Перемоги. Люди Перемоги - дуже точні слова. Наші ветерани пройшли через багато, але вони завоювали Перемогу. Це дало їм сили підняти з руїн величезну країну, дало їм право пишатися своєю Батьківщиною. Відкриття фотовиставки 9 травня в 15.00. Вхід вільний.

Читайте також: Аваков прогнозує провокації на День перемоги