Євробачення-2017: список заходів на 8 травня
Перший півфінал, вечірні концерти та запуск річкового трамваю - обирайте події на свій смак.
news-image

Не знаєте, що робити сьогодні ввечері? Сумувати вдома на дивані у вас точно не вийде – дайджест заходів 8 травня дуже насичений, передає «Є!» із посиланням на Євробачення 2017 в Україні.

► Перший півфінал Євробачення-2017 (ТВ) - 22:00

Перше шоу конкурсу вже сьогодні! 18 яскравих виступів конкурсантів, серед них 10 гідних фіналу, а можливо і переможний номер! Ексклюзивний шанс першим побачити шоу Євробачення наживо – від 299 грн: https://www.concert.ua/…/eurovision-semifinal-1-dress-rehea…

► Містечко Євробачення - 18:00 - вечірній концерт

Сьогодні для вас виступатимуть такі гурти, як ТНМК, Сальто Назад та Mc VLAdee. Також чекайте на Twerk, бітбокс та брейк-данс шоу! Вхід в містечко вільний.

► Euro Club Kyiv 2017 - 20:00 - Israel party.

Спеціальні гості вечору — конкурсанти Євробачення-2017 від Естонії — дует Koit Toome & Laura. На afterparty виступають OGAE DJ's. Ведучий — MC Sergey Velichansky. Замовлення квитків у EuroClub на офіційному сайті: euroclub-ukraine.com.ua

► Запуск річкового трамваю

Він з'єднає Поділ з місцем проведення Євробачення біля метро "Лівобережна". Перший рейс – о 19:00 від Поштової площі. Вартість квитків – 50 грн в одну сторону або 80 грн в обидві.

Читайте також: Віталій Кличко презентував Київ учасникам та гостям конкурсу на урочистому відкритті «Євробачення-2017»
Читайте також: Дружина президента вразила своїм образом на відкритті «Євробачення-2017» (фото)