Події
8 травня 2017
На Одещині повісився 11-річний хлопчик
Хлопчика знайшов повішеним батько на горищі будинку.
news-image

До чергової частини Тарутинського відділення Арцизького відділу поліції Одеської області від фельдшера с.м.т. Бородіне надійшло повідомлення про смерть 11-річного хлопчика. За словами медпрацівника, попередня причина смерті неповнолітнього – асфіксія від здавлення шиї петлею, передає «Є!» із посиланням на поліцію Одеської області.

Під час огляду тіла дитини видимих ознак насильницької смерті виявлено не було. Встановлено,що хлопчика знайшов повішеним його батько на горищі їхнього будинку, розташованому в селі Єлізаветівка.

Родина, в якій виховувався неповнолітній, благополучна, на обліку в поліції чи соціальних службах не перебуває. 47-річна мати та 48-річний батько виховують вісьмох дітей, у тому числі - одну прийомну.

Всі діти доглянуті, охайно одягнені та нагодовані. Батьки алкогольними напоями не зловживають, проблем із законом не мають.

За словами сусідів, загиблий був вихованою дитиною, проблем у спілкуванні з батьками чи однолітками не мав, у конфлікти не вступав, схильності до самогубства не проявляв, - повідомили у поліції.

Також встановлено, що дитина не перебувала під негативним впливом будь-який груп у соціальних мережах, оскільки не мала доступу до мережі «Інтернет».

Зараз тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин та причин події. Тіло хлопчика направлено на проведення судово-медичної експертизи.

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Читайте також: В Іспанії при обваленні надувного замку загинула 6-річна дівчинка