Резонанс
15 травня 2017
Винуватець має понести відповідальність: в оргкомітеті Євробачення-2017 прокоментували конфуз із голими сідницями Седюка
Організатори конкурсу вважають вчинок Віталія Сердюка неприпустимим.
news-image

Під час фіналу пісенного конкурсу Євробачення-2017, що проходив у Міжнародному виставковому центрі в Києві 13 травня, стався  прикрий інцидент. Коли на сцені виступала переможниця Євробачення-2016 – Джамала, а це була світова прем’єра її нової пісні «I believe in U», на сцену вибіг чоловік із  глядацької зали та частково оголився. Це було показано в прямому ефірі фінального шоу Євробачення. Менше ніж за 10 секунд охорона забрала цю людину зі сцени, передає «Є!» із посиланням на офіційний сайт конкурсу Eurovision.ua.

«Ми обурені, та жодним чином не підтримуємо такі провокації. Винуватець має понести відповідальність за те, що вчинив», – зазначив виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак.

За інформацією правоохоронних органів цей вчинок скоїв Седюк Віталій Миколайович, який народився 14 листопада 1988 року. Він громадянин України, і для нього це вже не перша подібна витівка. Горезвісний журналіст встиг продемонструвати єдиний свій «талант» із Мадонною у 2011 році, Віллом Смітом у 2012-му, а в 2013 році він навіть намагався отримати нагороду Grammy замість співачки Адель.  

"Зараз Оргкомітет Євробачення-2017 проводить власне внутрішнє розслідування, про результати якого буде повідомлено додатково", - повідомили організатори.

У повідомленні організаторів зазначається, що вчинок Седюка "є неприйнятним і неприпустимим, та суперечить загальноприйнятим нормам поведінки".

"Оргкомітет Євробачення в Україні приносить свої вибачення Джамалі та її команді за форс-мажорний випадок, що стався під час її виступу у прямому ефірі фіналу пісенного конкурсу Євробачення", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: З квітами та піснями: як білоруські фанати зустрічали учасників «Євробачення» NaviBand (фото)