Резонанс
24 травня 2017
Слава БПП!: у Дніпрі камери відеонагляду зафіксували тітушок, які заходили в офіс Опоблоку 9 травня
Юрій Луценко прокоментував події у Дніпрі.
news-image

Сьогодні під час виступу у Верховній Раді генпрокурор України Юрій Луценко заявив про те, що тітушки, які брали участь у побитті бійців АТО у Дніпрі 9 травня, інструктувалися та фінансувалися у штабі Опозиційного блоку, передає кореспондент «Є!»

Генпрокурор зауважив, що правоохоронцями було затримано декілька десятків "тітушок". Завдяки бажанню одного із затриманих добровільно співпрацювати зі слідством, встановлено, хто був організатором сутичок.

"Пане керівник Опозиційного блоку, у мене погані новини. Всі тітушки організовувалися, фінансувалися та інструктувалися у вашому штабі на Дніпропетровщині. Особисто паном Вілкулом і паном Колесніковим. На цей момент ми маємо відео, як вони всі разом заходять в офіс. Слава БПП (Блок Петра Порошенка - ред.): їх офіс поруч і камери відеоспостереження це зафіксували", - сказав Юрій Луценко.


Він також додав, що ці дані також підтверджують телефонні прослуховування, які були санкціоновані судом.

"Хочу до Вас звернутися із пропозицією, щоб Ваші депутати надали правдиві покази для всієї країни. І принаймні вибачилися за те, що тітушки у вас в голові ще не вивітрилися", - звернувся генпрокурор до лідера Опозиційного блоку.
Читайте також: Вранці було одночасно проведено близько 500 обшуків - Луценко
Читайте також: Українці винесли вирок Луценку - Ляшко