Політика
14 січня 2015
Порошенко звернувся до українців у зв'язку з трагедією під Волновахой (відео)
Президент зазначив, що масовий розстріл людей в Парижі та Волновасі – це події з одного й того ж ряду, і світ має згуртуватися в боротьбі з тероризмом.
news-image

У своєму відеозверненні Президент висловив  глибоке співчуття родинам загиблих та постраждалих від рук терористів та зазначив, що  трагедія під Волновахою належить до таких подій, які навіть за суворими мірками теперішніх часів вирізняються своєю жорстокістю. Про це повідомляє Є l Єдність.інфо.

Закликаю весь світ до солідарності з Україною, а всіх українців - до єдності перед загрозою, якою є агресія проти нашої країни та терористичні атаки. У нас Батьківщина – Україна, і ми її захистимо!

Президент підкреслив, що смерті людей  – "на совісті об'єднаної деенерівсько-еленерівської банди та тих, хто за нею стоїть, з чиїх рук вона годується; хто її озброює, муштрує та надихає на криваві злочини".

Петро Порошенко  сказав, що сьогодні підпише   указ про чергову хвилю мобілізації.  Президент впевнений, що український народ підтримає це рішення, і мобілізацію буде проведено успішно. Також Порошенко зазначив, що масовий розстріл людей в Парижі та Волновасі – це події з одного й того ж ряду, і  світ має згуртуватися в боротьбі з тероризмом.