Київ
27 травня 2017
У столиці сьогодні святкують День Києва
Кожен відвідувач зможе залишити побажання місту від себе, записавши його на спеціальному стікері.
news-image

Кияни почали святкувати День Києва та День столиці.
25-28 травня на Софійській площі в рамках святкування Дня Києва та Дня столиці триватимуть "Чотири дні танцю, музики і квітів". Про це повідомляє «Є!», з посиланням на Українські новини.
На глядачів чекатимуть показові виступи від шкіл, студій танцю, музичних колективів, симфонічних і народних оркестрів, танцювальні майстер-класи і вільна сцена для бажаючих танцювати.
Також заплановані виступи Державного естрадно-симфонічного оркестру, Марії Яремчук, Pianoboy, Тayanna, MamaRika, передбачені зона фуд-корти і лаунж-зона.
На Софійській площі буде встановлено трирівневий арт-об'єкт заввишки 9 метрів "Торт побажань", який послужить оглядовим майданчиком для киян і гостей столиці.
Кожен відвідувач зможе залишити побажання місту від себе, записавши його на спеціальному стікері.
Крім того, 27 травня всі бажаючі взяти участь в Мегамарше в вишиванках, в якому візьмуть участь театральні, танцювальні та циркові колективи.
Марш стартує о 12:00 в парку Шевченка, буде супроводжуватися музикою від українських музикантів і робити зупинки у Київського міського будинку вчителя, Національної опери України, Золотих воріт, будівлі Служби безпеки України.
Завершаться заходи на Софійській площі масовим виконанням гімну столиці "Як тебе не любити, Києве мій!"

Читайте також: В Україну приїхали волонтери, щоб навчати дітей англійської мови (відео)
Читайте також: У Польщі скандал через українські танки, які пересувались без супроводу