Політика
8 червня 2017
Вадим Рабинович: Досить довіряти країну тим, хто 25 років її грабує
Також депутат різко розкритикував діяльність парламенту за відсутність прав у опозиції.
news-image

Політики, які вже 25 років перебувають при владі, повинні бути люструвані. Про це заявив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер політсили «За життя» Вадим Рабинович в прямому ефірі телеканалу «112 Україна», інформує «Є!».

«Подивіться на тих, хто 25 років був при владі, двічі-тричі був міністром, прем'єром, ще більше - депутатом. Вони всі окремо - ну майже ангели. Всі вони окремо не крали, а країна розграбована до нитки, люди доведені до бідності, ми скотилися до рівня африканських країн. Відпочити не хочете, хлопці? Ми ж не приречені тільки на нескінченну круговерть: Юля - Петя, Петя - Юля. Я вже два роки в політиці говорю одне і те ж: досить довіряти країну всім, хто 25 років її грабує. Люстрація потрібна така: хто був при владі - пора на відпочинок », - заявив народний депутат.


Також Вадим Рабинович різко розкритикував діяльність парламенту за відсутність прав у опозиції. 

«Мало того що опозицію позбавили голосу, так депутат Юрій Береза ​​ще погрожує, якщо народ "неправильно проголосує", влаштувати "ніч довгих ножів", попросту вирізати опозицію. Це що таке: демократія? Європа? », - обурюється парламентарій.


Також політик різко висловився проти намірів в парламенті голосувати за пенсійну реформу, реформу охорони здоров'я і питання скасування мораторію на торгівлю сільськогосподарською землею. 

«За всім цим я вбачаю цілеспрямовані дії по скороченню українського населення, по знищенню людей похилого віку. Супрун (виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. - Ред.) Говорить: нам треба два роки, щоб імплементувати реформу, а люди два роки просто не виживуть. Вони і перепис населення тому не проводять, хоча давно вже повинні були. Нас в країні вже залишилося 25 мільйонів, а не 42. Дуже прошу виборців: дивіться за тим, хто голосує за це варварство, - і робіть висновки на виборах », - резюмував Вадим Рабинович.
Читайте також: У Миколаєві затримали боксера який побив депутата
Читайте також: Росія перетворила Донбас та Крим в території вбивств та насилля, - МЗС