Політика
13 червня 2017
Вадим Рабінович: Візовий режим з Росією відіб'ється на кишені українців
Також нардеп різко розкритикував процес прийняття реформи охорони здоров'я.
news-image

Візовий режим з Російською Федерацією вдарить по кишені українців. Про це в прямому ефірі телеканалу NewsOne заявив народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

«Все, що пропонується владою, має зважуватися на терезах економіки. Візовий режим з Російською Федерацією вдаряє по кишені населення. Покладіть на ваги майже 2,5 мільйона українських гастарбайтерів в Росії й приблизно 112 тисяч туристів з Російської Федерації в Україні. У когось ж повинні бути в мозку елементарні ваги. Але країною керують економічні безумці, вважається, що той, хто голосніше крикнув щось патріотичне, той правильніше робить. А економіка не любить крикунів», - зазначає парламентарій.

На його переконання, «введення віз з Росією - економічний злочин, ці всі божевільні речі позначаться на людях, кожен із нас ще на 200 доларів бідніший стане».
Також Рабінович різко розкритикував процес прийняття реформи охорони здоров'я.

«Парламент і його лідер Парубій нахабним голосуванням з кричущим порушенням регламенту, з голосуванням чужими картками (а до них підходив Ляшко і все показував, Парубій зобов'язаний був вжити заходів) показали нам, як не потрібно жити в країні. Ті, хто підняли руку за медреформу - це справжні злочинці. Я зареєстрував законопроект, щоб вони тепер лікувалися самі тільки по цій медреформі та тільки в Україні. Вони сміються - і продовжують робити свою справу. Супрун поїде, як поїхала Яресько, а ми з вами залишимося зі зруйнованою медициною, без клінік, без ліків», - констатував Вадим Рабінович.
«Я дуже сподіваюсь, що не пройде медреформа другого читання, не пройде пенсійна реформа і вже точно не пройде продаж української землі», - резюмував Вадим Рабінович.
Читайте також: Частина Києва може бути без гарячої води до жовтня