Політика
16 січня 2015
Олег Ляшко закидав голову Національного банку Валерію Гонтарєву «доларами» під час її виступу у Верховній Раді (відео)
Після цього депутат написав у Фейсбуці, що місце Гонтаревої - у камері.
news-image

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко закидав голову Національного банку Валерію Гонтарєву «доларами» під час її виступу у Верховній Раді. Про це повідомляє Є l Єдність.інфо.

Ляшко кинув їй в обличчя доларові банкноти зі словами: "Це знецінена вами валюта!"

У відповідь очільниця Нацбанку сказала, що не є народним депутатом, тому «не звикла до такого цирку».

В свою чергу, спікер Володимир Гройсман доручив розібратися,  чи фальшиві ці гроші. І у разі підтвердження -  притягти Ляшка до відповідальності.

Після цього Ляшко повідомив своїм "фоловерам" у Фейсбуці мотиви свого вчинку.

"Закидав відьму Гонтарєву фальшивими доларами з двох причин: 1. Згубна політика керівництва Нацбанку по суті є економічним геноцидом українського народу. Постійне підвищення курсу долара веде до зубожіння громадян. Сьогодні офіційний курс долара вже 16,52 гривні. Реально купити на чорному ринку коштує 19. Ціни зростають фактично на все - і мільйони людей не знають, як їм вижити. В цей же час Гонтарєва та її поплічники крадуть у держави, витягаючи з кишень українців, мільярди, паразитуючи на коливанні курсу. 2. Користуючись напруженно-істеричною ситуацією на валютному ринку, безсовісні аферисти під прикриттям Гонтарєвої завалюють країну фальшивими доларами. Люди, які хочуть купити долари і не можуть, у відчаї платять гривнями за долари на чорному ринку - але до їхніх рук почасти потрапляють фальшивки, котрі ще сильніше дестабілізують ситуацію"


Крім того, головний радикал зазначив, що відставка Гонтаревої- занадто мале покарання для очільниці Нацбанку.

"Я глибоко переконаний, що цю видру, яка жирує за рахунок зубожіння людей, треба не просто відправити у відставку. Місце Гонтарєвої - у смердючій камері" -наголосив Ляшко.