Єгорова не хоче, щоб Мухарський говорив з дітьми українською (відео)
Уже традиційно Антін і Сніжана виставили усе на публічний огляд, виклавши відеозаписи кожен на своїй сторінці у Facebook.
news-image

Багаторічний конфлікт між екс-подружжям Сніжаною Єгоровою і Антіном Мухарським триває. Цього разу дійшло до мовного питання, пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Єгорова, яка багато років була україномовною ведучою й сама ж казала, що чудово говорить рідною мовою, вимагає, щоб Мухарський говорив з дітьми російською, бо саме нею вони спілкуються у повсякденному житті.

Уже традиційно Антін і Сніжана виставили усе на публічний огляд, виклавши відеозаписи кожен на своїй сторінці у Facebook.

У кадрах, опублікованих Мухарським, він веде розмову з колишньою жінкою на порозі її будинку.

"Чому я не можу розмовляти з дітьми українською мовою?" - запитує актор.
"Тому що діти говорять російською мовою. Ні, я не не пускаю (тебе в дім). Але у нас в домі існують певні правила. І я хочу щоб ти їх дотримувався", - відповідає йому Сніжана.
"Але ми живемо в Україні. Я можу розмовляти з дітьми українською мовою?" - не зупиняється Антін.
"Як тобі пояснити: російською чи українською? Мої діти говорять російською мовою", - чує він у відповідь.

Згодом у своєму Facebook Єгорова виклала відео з дітьми, на якому вони говорять російською.

А пізніше багатодітна матуся записала ще й власне звернення, в якому назвала Мухарського "фейковим патріотом" і "фейковим батьком".

Сніжана завила, що коли її діти поруч із нею, то їм комфортно. Та щойно на горизонті з'являються ті, хто підтримує Мухарського - усе йде шкереберть.

Телеведуча навіть запевняє, що в її сина Андрія стався нервовий зрив у школі, через те, що вчителька, яка є прихильницею творчості Антіна Мухарського, назвала хлопця ім'ям Антон.

Єгорова також закидає ексу, що той на своїй сторінці у Facebook, сіє неповагу до матері своїх дітей - тобто до неї. А також неповагу до російської мови, неповагу до інших націй.

"Він не тільки сіє неповагу, але він розповсюджує зраду, облуду, розпусту тощо. Я вважаю, що подібна людина не може називатися батьком моїх дітей".

Наостанок Сніжана вирішила "добити" Мухарського, сказавши, що має докази, що у часи найжорстокіших подій на Майдані той був на території іншої держави зі своєю коханкою.

Тепер, певно, слід чекати на відповідь від Антіна.

Нагадаємо, нещодавно Мухарський заявив, що Єгорова ось уже 8 місяців не дає йому бачитися з дітьми. Та згодом татко таки навідався до дітлахів, хоча й не без публічного скандалу.

Читайте також:За кожним успішним чоловіком стоїть жінка, яка його підтримує і надихає, - Монатік