Світ
29 червня 2017
Італійка, яку наречений залишив біля вівтаря, все одно відсвяткувала весілля із гостями
Наречений не з'явився у церкві в призначений день та ховався в казармі.
news-image

39-річна наречена з італійського міста Сорсо, що на Сардинії, була залишена нареченим біля вівтаря: 24-річний військовий просто не з'явився до церкви у день весілля, передає «Є!»

Як повідомляє видання «Нова Сардинія», попри те, що весілля зірвалося, покинута наречена вирішила не відмовляти собі й гостям у святкуванні та провела весільний бенкет, нехай і не стримуючи сліз розчарування.

Гості та родичі були шоковані тим, що сталося. Спочатку родичі нареченого подумали про те, що він по дорозі до церкви потрапив у аварію. Поліція провела великі пошуки молодої людини в місцевих лікарнях і відділеннях швидкої допомоги, але горе-наречений ніде не з'являвся.

Пізніше з'ясувалося, що наречений, який передумав одружуватися, сховався в казармі Альгеро, де він проходив військову службу. Хлопець боявся, що родичі кинутої нареченої помстяться йому за приниження жінки.

У той час, як пошук втікача тривав, наречена, трохи відійшовши від початкового шоку, з п'ятдесятьма запрошеними гостями попрямувала у ресторан для традиційного свята.

Замість того, щоб святкувати шлюб, дівчина відсвяткувала свободу і втечу недостойного нареченого.

Читайте також: Скарбника Ватикану звинувачують у розбещенні неповнолітніх