Політика
4 липня 2017
«Паразити при владі спеціально піднімають теми мови, війни, відносин з сусідами», - Рабінович
На думку політика, влада користується скандальними темами, щоб відвернути увагу людей від кризи в економіці.
news-image

В країні потрібно скасувати посаду президента. Про це заявив народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі одеського каналу «Глас», передає «Є!»
На запитання ведучого, як політик оцінює політичну ситуацію в країні, Вадим Рабінович відповів наступне.

«Що стосується політичної ситуації, то її можна подивитися в своєму холодильнику. Я читав сьогодні висловлювання прем'єра, що ми живемо набагато краще, що пенсії збільшилися. Всі, хто при владі, розповідають, що жити добре, опозиція - що погано. Реальним є холодильник. Відкрийте свій холодильник і свій бюджет на місяць. Якщо ви при цій владі стали жити краще, то класний уряд. Якщо ж у вас ситуація катастрофічна, значить у нас катастрофічно поганий уряд», - говорить парламентарій.


За його словами, партія «За життя» послідовно виступає за те, щоб в країні був скасований президентський пост.

«Тому що ці лідерські штуки вже дістали. Нам потрібно зовсім іншу систему будувати. Я весь час виступаю за побудову швейцарської моделі управління. Швейцарія - одна з найбільш процвітаючих країн світу. Хто-небудь знає прізвище президента? Ніхто. І відмінно вони себе почувають. Сім міністрів у Швейцарії. Теж ніхто не знає їхніх прізвищ. У Швейцарії в Лугано говорять італійською мовою, в Женеві - французькою, в Цюріху - німецькою. І це нікому не заважає», - продовжує Вадим Рабінович.


Політик наводить приклади, як наша влада користується скандальними темами, щоб відвернути увагу людей від кризи в економіці.

«Наші паразити, коли не вміють керувати державою, піднімають теми мови, війни, відносин з сусідами. Нашій владі заважають ті, хто давно втік з країни: то Лазаренко, який втік 20 років тому, то Янукович. Гляньте на політичних діячів 20, 15, 10, 5 років тому: це ті ж самі пики. Головне, українці, не вибирайте тих, хто ваш будинок вже раз обікрав», - застерігає лідер партії «За життя».


Нагадаємо, що Вадим Рабінович закликає до дострокових парламентських виборів для розв'язання політичної та економічної кризи в країні.

Читайте також: Рабінович пояснив, як зробити Україну Швейцарією Східної Європи
Читайте також: Рабінович: Мобілізуємо сотні тисяч, але не дамо продати українську землю