Війна
4 липня 2017
На території зони АТО впав рівень вогневої активності бойовиків, - штаб АТО
Втрат серед бійців сил АТО сьогодні не було.
news-image

Вдень, 4 липня 2017 року, рівень вогневої активності бойовиків на Донбасі щодо знизився. Про це йдеться в повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) в Facebook, інформує «Є!».

"Оперативна обстановка в районі проведення АТО істотних змін не зазнала. Підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують застосовувати зброю проти українських воїнів, однак днем ​​рівень ворожої вогневої активності щодо знизився. З початку доби бойовики 6 разів відкривали вогонь по нашим оборонним укріпленням. Більшість цих обстрілів відбулася ще до світанку і на Донецькому напрямку. Артилерію і інше озброєння, яке заборонено мінських угодами, ворог сьогодні не застосовував ", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, втрат серед бійців сил АТО сьогодні не було. Так, на Приморському напрямку бойовики один раз порушували перемир'я, обстрілявши з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї один з опорних пунктів ВСУ в районі Гнутове. На Донецькому напрямку бойовики вночі відкривали вогонь по позиціях сил АТО в південному передмісті Авдіївки, неподалік Дослідного і в районі Зайцева. На Луганському напрямку бойовики порушували перемир'я лише один раз - у другій половині дня неподалік від селища Кряківка бойовики відкривали вогонь по українським підрозділам з автоматичних станкових гранатометів і БМП.

Читайте також: У зоні АТО загинув боєць із Закарпаття
Читайте також: Кібератаки зазнала Чорнобильська АЕС
Читайте також: У зоні АТО загинуло двоє українських військовослужбовців, ще троє поранені