Користувачів соцмереж небачено обурила розповідь Сергія Притули про «перси» та «сідниці» однієї дівчини
Проте чи правдива ця історія, чи вигадана, автор публікації не вказав.
news-image

Український комік і телеведучий Сергій Притула часто публікує тексти комічних ситуацій зі свого життя, проте цього разу іронічна публікація про дівчину із спортзалу розгнівала користувачів Facebook, інформує «Є!».

У своєму пості на офіційній сторінці у Facebook Сергій Притула написав про жінку, яку він назвав "дівчам", яка займалась фізичними вправами в спортзалі. Свій текст він доповнив різними метафорами та порівняннями, вказуючи на те, як жінка привернула увагу чоловічої аудиторії в спортивному залі.

Проте чи правдива ця історія, чи вигадана, автор публікації не вказав.

На особистій сторінці в соцмережі, де за його життям стежить понад 350 000 користувачів, пост оцінили лайками більше 14 тисяч підписників, а ще більше тисячі поділилися ним на своїх сторінках. У коментарях користувачі мережі похвалили володіння Притули українською мовою і назвали телеведучого "справжнім талантом".

Проте така історія Сергія сподобалась не всім. Так користувачка мережі Юлія Попова, яка теж відвідує цей спортзал, поділилася історією Притули, назвавши його "самозакоханим" і "залежним від уваги".

"Те що відбувається в залі – залишається в залі. Проте якщо він дозволяє собі виносити подробиці життя інших людей і, принижуючи їх заробляти бали в соцмережах – я теж маю право написати, як мені хочеться блювати від цього патологічно залежного від уваги самозакоханого му*ака", – зазначила Попова.

 

Ще одна користувачка Facebook Оксана Осмоловська теж не сприйняла публікації Сергія Притули.

"Погляньте, яку срань воно пише! У спортзал приходять займатися спортом і не думаю, що та дівчина хотіла, аби україномовний мудак написав про неї пошлий опус, сповнений якоїсь абсолютно дикої об'єктивації", – прокоментувала ситуацію жінка.

 

При цьому деякі користувачі припустили, що ситуація вигадана, і якщо навіть вона була побудована на реальній відвідувачці залу, комік не мав наміру когось нею образити.

Читайте також: Сергій Притула згадав про свій випускний та опублікував фото
Читайте також: Доба в АТО: 21 обстріл, четверо загиблих, троє поранених