Поліна Гагаріна зізначась чому тримала в таємниці свою вагітність
За час вагітності Поліні вдалося досить відпочити, і зараз вона сфокусована на сім'ю і роботу.
news-image

Не так давно Поліна Гагаріної стала мамою, і хоча шанувальники були раді за співачку, багато дивувалися: навіщо зірка так завзято приховувала вагітність, хоча інформація про швидке поповнення регулярно з'являлася в ЗМІ.

Інформує «Є!», з посиланням на segodnya.ua.

Нещодавно Поліна дала інтерв'ю, в якому відверто розповіла, чому тримала швидку появу дочки в таємниці і чого бажає для своєї сім'ї в майбутньому. 

"Я чесно не хотіла створювати навколо цього галас, тому намагалася не афішувати своє становище. Невеликий компромат на мене був на" Голосі ", коли я таємничим чином почала" рости ". Якби не було цих прямих ефірів, ніхто б і не помітив нічого, я ж дійсно в якийсь момент зникла з очей. Зйомки з животом, інтерв'ю під час вагітності - це все не про мене ", - розповіла Гагаріна виданню Glamour.


За час вагітності Поліні вдалося досить відпочити, і зараз вона сфокусована на сім'ю і роботу. 

"Я відпочила під час вагітності. Останній місяць - він ніби рік триває. Дні схожі один на інший, ще ця похмура весняна погода впливала на настрій", - зізнається зірка.


Піклуючись про дітей, співачка не забуває і про маму. 

"Ми з мамою залишилися удвох, і я з нею себе відчувала як за кам'яною стіною. Мені здається, саме ця любов і підтримка допомогли мені вирости самодостатньою, впевненою в собі, в своїх цілях. Зараз я пишаюся, що можу багато всього зробити для мами . і в плані турботи, і фінансово. Я намагаюся повернути те, що в мене вкладено, щоб мама безтурботно жила ".
Читайте також: В Одесі з'явилися двері для зустрічі світанків (фото)
Читайте також: Під час саміту Україна-ЄС на Банкову із мітингом вийшли рідні полонених
Читайте також: Гайтана показала свого первістка (відео)