Події
13 серпня 2017
На Одещині вбили військового у день його народження
Тіло військовослужбовця було доставлено до моргу в м. Роздільна Одеської області.
news-image

Учора, 11 серпня, військовослужбовець Військово-морських сил Збройних сил України Арслан Шейхов разом із родиною святкував своє 33-річчя. Близько сьомої вечора до нього заїхав знайомий і забрав його з собою. Більше живим військового не бачили. Його тіло близько опівночі біля воріт свого будинку знайшов місцевий лікар села Єгорівка Роздільнянського району на Одещині.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила радник начальника Генерального штабу ЗСУ Олена Вербицька, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Під час огляду тіла представниками Національної поліції було виявлено множинні садини на тілі та голові, переломи носа та черепа", - зауважила радник начальника Генштабу.

Тіло військовослужбовця було доставлено до моргу в м. Роздільна Одеської області.

"За попередньою інформацією судово-медичного експерта місцевого моргу, смерть Шейхова настала у зв'язку із захльобуванням блювотною масою. Про вищезазначені тілесні ушкодження, які є несумісні з життям, навіть мова не йде", - наголосила Вербицька.

Вона не виключає, що такий висновок експерта зумовлений, зокрема, тим, що знайомий військовослужбовця - колишній співробітник органів МВС. Вона додала, що знайомий, з яким поїхав військовослужбовець, затриманий та перебуває в Роздільнянському відділі поліції. 

Читайте також: Внаслідок бойових дій 3 українських захисників були пораненні, ще 3 отримали бойові травми, - штаб АТО
Читайте також: Викрито схему експорту вугілля із ОРДІЛО до Європи: відомо хто це контролює